Infobrev 2021

Ledningsreparationer

Vi har være forskånet for de store brud i 2020. Dog har der været enkelte udskiftninger af stophaner hos forbrugerne. Det største brud var på Postvænget i foråret. Der måtte lukkes for vandet hos 20 forbrugere i 6 timer. Selvfølgelig om aftenen og natten. I november måned gik det ud over 24 beboere på Højmarken. Her måtte der lukkes for vandet i ca. 2 timer mens et brud blev repareret.

Vandværkerne

Åvejs vandværket pumpede i 2020 115.500 m3 ud og Skjoldagervej værket pumpede 151.000 m3 vand ud til forbrugerne. Samlet blev det til 266.000 m³.

Vandspildet er blevet større i 2020. Så hvis nogle ser et mistænkeligt fugtigt område der bliver ved med at være våd, hører vi meget gerne om det. Ca. 22.000 m3 vand er der løbet ud.

Der er solgt 244.000 m3 vand i 2020.

Hold selv øje med forbruget

Udnyt jeres mulighed for at se jeres forbrug. Den hedder eforsyning.dk og den kan man komme ind på via hjemmesiden. Den nye side giver et rigtig godt billede af vandforbruget. Her har man også adgang til sine budgetter og årsregnskaber. Man kan tilmelde eller framelde sms-service. Prøv det selv. Forbrugernummer og kode står på budgettet som er tilsendt.

Udskiftning af vandmålere

Vi fortsætter med målerskift i 2021. Personalet bliver testet for covid-19 hver uge indtil Corona pandemien er forbi. Alle forbrugere hvor der skal udskiftes målere får en skriftlig meddelelse om forholdsreglerne før – under og efter et besøg. Man har naturligvis lov til at sige nej tak til et besøg i denne tid.

Nyt samarbejde

I året der gik er har der været en del samarbejde med Enderupskov Vandværk. Det har resulteret i at Gram Vandværk fra 1. januar 2021 er fusioneret med Enderupskov Vandværk. Der er etableret en rørforbindelse mellem Enderupskov – og Gram Vandværk. Ca. 700 meter rørledning er der blevet lagt ned og forbundet. Alle 33 forbrugerne i Enderupskov har fået nye elektroniske målere. Og vandværket i Enderupskov er lukket ned.

e-Boks

Der er nu mulighed for at tilmelde sig til e-Boks via e-forsyning, www.eforsyning.dk/gramvand. Når du vælger at få posten i e-Boks, vil du fremover modtage breve fra os digitalt. F. eks. Årsopgørelse og budget, indkaldelse til den årlige generalforsamling, informationer og beskeder m.m. Vi vedhæfter en vejledning som forklarer hvordan du tilmelder dig i e-Boks.

Generalforsamlingen

Datoen for næste generalforsamling er fastlagt til at være onsdag den 24. marts 2021. Men i skrivende stund ved vi ikke hvordan Corona situationen vil have indflydelse på afholdelsen af generalforsamlingen.